Lid worden
Heb je al kennis gemaakt met Ultimate Frisbee en je hebt besloten om lid te worden bij Veenendaal Tijgers, dan kun je je via deze link aanmelden. Je mag in ieder geval 2 keer gratis meetrainen, daarna beslis je of je lid wil worden. Laat ons even weten dat je langskomt, door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Meer informatie over de Veenendaal Tijgers vind je in ons Huishoudelijk Regelment en onze Statuten.

Zie hier onze trainingstijden en waar je ons kunt vinden!


Contributie
De contributie wordt als volgt berekend:
Voor leden 12 jaar en jonger:   € 130,- per jaar
Voor leden 13 t/m 15 jaar:   € 140,- per jaar
Voor leden 16 t/m 18 jaar:   € 150,- per jaar
Voor volwassenen (19 jaar en ouder):   € 160,- per jaar

Deze bedragen worden verdeeld over twee termijnen. De eerste termijn loopt van september t/m januari, de tweede termijn loopt van februari t/m juni. Over juli en augustus wordt geen contributie berekend omdat er in die maanden nauwelijks getraind wordt. De contributie is inclusief lidmaatschap van de Nederlandse Frisbee Bond (NFB). 

Het tweede gezinslid ontvangt 10% korting, het derde 25% korting en het vierde en volgende gezinslid ontvangt 75% korting op het contributiebedrag.

Kosten voor speeldagen, competitie en toernooien
Ieder seizoen (indoor en outdoor) worden er voor elke leeftijd 4 speeldagen georganiseerd. Op een speeldag worden meerdere wedstrijden gespeeld. Daarnaast zijn er ook toernooien waaraan je kunt meedoen. Voor de speeldagen en competitiedagen worden aparte kosten in rekening gebracht. Deelname is echter niet verplicht. Voor de U13-spelers worden er speeldagen georganiseerd voor 3 verschillende niveaus. Dit zijn geen competitiedagen. Kosten hiervan zijn € 5,50 per speeldag. Voor U17 en U20 spelers is het mogelijk om mee te doen aan de jeugdcompetitie. Kosten hiervan zijn € 24,- voor de hele competitie. Voor leden vanaf 15 jaar is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan de seniorencompetitie. Kosten hiervan zijn € 30,- voor de hele competitie. Daarnaast worden er ook toernooien georganiseerd in het land. Als je het leuk vindt kun je hieraan meedoen. De kosten hiervan verschillen per toernooi.

Background Image

Header Color

:

Content Color

: